Demonstrație de Hipnoză – Inducția Elman

Ce poți învăța dintr-o demonstrație de Hipnoză? Enorm de multe! Mult mai mult decât ai putea învăța vreodată din carți sau din auzite.

De-a lungul timpului foarte multă lume m-a tot întrebat „Cum pot să hipnotizez pe cineva?”, „Cum funcționează Inducția Elman?” de aici mi-a venit ideea să fac acest video, în care explic cea mai simplă și în același timp cea mai eficientă tehnică de inducere a stării de transă hipnotică!

Procesul de inducere a transei hipnotice poate să aibă loc gradat, ca în hipnoza Ericksoniană (indirectă) sau poate să aibă loc mai rapid, ca în hipnoterapia clasică (directivă) sau chiar instant. Dintre toate tipurile de inducție hipnotică directivă, Inducția Elman este una dintre cele folosite și recomandate de către specialiști.

Inducția Elman este, probabil, cea mai importantă inducție pe care orice hipnotist sau pasionat de hipnoză trebuie să o știe. Atunci când este învățată corect și folosită cu încredere, ea produce în mod constant un nivel profund de transă pentru orice persoană care dorește acest lucru. În cazul în care ești interesat să înveți hipnoterapie, atunci recomandare mea completă este să începi cu această inducție.

Dave Elman a fost, cu siguranță, unul dintre cei mai mai hipnotiști din toate timpurile. A petrecut o bună parte a carierei sale predând hipnoza exclusiv cadrelor medical ajutându-i și învățându-i cum să utilizeze hipnoza în practicile lor medicale chiar dacă el însuși nu era medic. Inducția care îi poartă numele este emblematică prima abordare rapidă, sistematizată, pentru a atinge în mod rapid și constant nivelul profund de transă cunoscut sub numele de somnambulism hipnotic. Metoda sa are o eficiență de 90% în cazurile în care este folosită.

Inductia Elman

Remarcabila inducție hipnotică dezvoltată de Dave Elman, este rapidă generând o stare de transă hipnotică profundă în doar 4-5 minute când este aplicată de un începător și chiar mai puțin după aprofundare și exercițiu.

Inducția Elman este logică, ușor de învățat, urmând câțiva pași simpli și clari. Este o inducție directivă, în care tu îți conduci subiectul, iar el răspunde urmând instrucțiunile tale. Este un proces care curge natural, linear, fără pauze incomode între etape. Subiectul trebuie să treacă și să îndeplinească fiecare pas pentru a ajunge la următorul.

Pașii Inducției Elman

Pe scurt, Inducția Elman presupune trecerea prin următorii pași:

1) Testarea catalepsiei la nivelul ochilor
2) Fracționarea
3) Testarea relaxării fizice și fracționarea
4) Amnezia numerelor

Urmărește acum Demonstrația de Hipnoterapie pe care am realizat-o cu scopul de a-ți arăta și demonstra cum se realizează această inducție excelentă și apoi, treci la treabă! Aplică și tu această inducție hipnotică și bucură-te de un mare succes.

Poți descărca întregul script al Inducție Elman dând click AICI!!

Dacă vrei să înveți această tehnică în detaliu și să o stăpânești la perfecție cumpără DVD-ul în care am explicat pe larg fiecare pas în parte și am detaliat modul în care pot fi depășite posibilele obstacole.

Pentru a cumpăra DVDul dă click AICI.

Așa cum am promis în timpul transmisiunii LIVE ai o reducere de 25% la achiziționarea DVD-ului dacă introduci codul promoțional elman.

Training Profesional de Hipnoză

Vrei MAI MULT? Avem mai mult!

Dacă vrei să afli mai multe despre cum funcționează hipnoza, despre cum funcționează mintea, despre diferitele metode de inducere a stării de transă, despre cum să lucrezi cu copii, cu adulți, despre cum poți folosi hipnoza în controlul și managementul durerii și multe multe altele, te invit atunci la următorul Training Profesional de Hipnoză care se desfășoară în perioada 13-18 Maartie la București.

Participând la Trainingul Profesional de Hipnoză, primești DVD-ul cu Inducția Elman CADOU. Detalii și înscriere AICI.

Dacă ți-a plăcut, poți chiar să te abonezi la newsletter! Chestia aia de mai jos unde bagi datele tale si apoi dai click pe butonul roșu pe care scrie ‘Mă Abonez’!

PS: Spread the Dragostea! Dă și altora să citească, distribuie mai departe!

2023-07-15T17:41:47+02:00 22 februarie 2017|

3 Comentarii

  1. […] – Fac o demonstrație de Hipnoză […]

  2. […] Am avut și eu șansa să testez puterea hipnozei în îmbunătățirea vederii atunci când, în cadrul uneia dintre prezentările publice pe care am susținut-o în 2015, o persoană din sală a răspuns invitației mele de a face o demonstrație de hipnoză. […]

  3. […] Inducția Elman este una dintre cele mai rapide și eficiente tehnici de inducere a stării de transă hipnotică. Dacă până acum doar te gândeai cum ar fi să poți să faci chiar TU o inducție hipnotică, cum ar fi să poți chiar TU să hipnotizezi pe cineva, ei bine, acum POȚI! Inducția Elman poate fii practicată de oricine, tot ce ai de făcut este să urmezi pașii iar rezultatul va fi cel dorit, atât vreme cât persoana cu care lucrezi vrea să aibă această experiență! […]

Lasa un comentariu

test