De la Depresie la Excelență prin Resurse Proprii – Brașov 2016

Weekendul trecut am participat la Conferința de Psihologie Aplicată cu titlul „DEPRESIE și ANXIETATE – Punți între teorii și aplicații practice” organizată de Asociația Psihologilor Atestați din România unde am susținut două prezentări.

Una dintre acestea s-a numit „De la Depresie la Excelență prin Resurse Proprii” și am prezentat prezentat principiile de bază ale Terapiei Resurselor și am demonstrat cât de ușor se lucrează cu această metodă.

Ai aici înregistrarea video a acestei prezentări.
[vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=gb9WWS4isWs”]

O parte dintre cei prezenți au dorit să ne împărtășească din experiența lor la această prezentare. Iată mai jos câteva opinii.

Informația a fost foarte utilă. M-a atras și m-a surprins prezentarea eficientă și demonstrarea tehnicii.
B.A. Psiholog

Depresie

„Această tehnică este foarte practica și ușor de înțeles și de folosit. Este o perspectivă de care nu am mai auzit și nu m-am gândit că ar putea exista. Este foarte creativă și în același timp punctuală. Mi-a plăcut foarte mult faptul că am văzut un exercițiu practic, ceea ce a fost ca o scenă de teatru, iar eu ador teatrul! De aceea cred ca mi-a rămas întipărită în minte perfect informația.”
B.L., studentă anul 2 psihologie.

„O teorie interesanta, merita aprofundata.
Mi s-a părut foarte ok pentru o prezentare introductivă și mi-a plăcut mult dinamismul prezentării și gradul crescut de interactivitate.”
R.R.

Îi mulțumesc Providenței că am avut parte de o asemenea îmbogățire științifică  și spirituală în cadrul celor 2 workshop-uri în care au fost  antrenate în cazul meu deopotrivă Eul actor și Eul spectator.  Am aflat noi metode de abordare a pacientului iar personalitatea și carisma d-nului Eugen au potențat întregul proces și m-a fascinat, deschizăndu-mi apetitul pentru noi întâlniri similare!
R.C. Psiholog Clinician Principal

„Având în vedere că au fost primele lucrări cu aceasta tematică la care am participat, pot spune că m-au convins. Trainerul a reușit să-mi capteze atenția pe toată durata workshop-ului. Informația ne-a fost explicată în așa fel încât să priceapă și cel care nu are o bază în domeniul hipnozei. Mai mult, durata în ce privește numărul de ședințe prin care poți (sau nu?) să rezolvi o problemă, constituie un avantaj pentru client.”
L.R. Psihoterapeut

Ce părere ai despre această tehnică?
Acum că ai înțeles conceptul de bază și ai văzut cum se utilizează deja ai o idee mai clară.
Vrei să înveți și să practici și tu această tehnică?

[bagaformu list=”awlist3933941″ button=”Da! Vreau Mai Mult!” heading=”Îți Place Acest Articol? Vrei Mai Mult? Abonează-te!”]

PS: Spread the Dragostea! Dă și altora să citească, distribuie mai departe!

PPS: Ți-a plăcut ce ai citit? Abonează-te la Newsletter și primești articole și informații noi.

2023-07-20T17:17:55+02:00 12 aprilie 2016|

1 Comentariu

  1. […] cred și eu că te pălește depresia când simți […]

Lasa un comentariu

test