Cum Slăbesc? Despre Inelul Gastric Virtual la Antena 1

Am fost invitat de Pepe de la emisiunea Gashka Mare la Antena 1 să răspund la întrebarea pe care o are toată lumea în ultima vreme: Cum Slăbesc?

Desigur, le-am spus cum pot să slăbească în cel mai simplu, eficient și non-invaziv mod și anume, folosind Inelul Gastric Virtual.

Ce este Inelul Gastric Virtual?

Inelul Gastric Virtual este cea mai nouă formă de terapie pentru slăbit care se folosește de hipnoză, tehnici de NLP și CBT. În luna iunie a acestui an am reușit să introducem această metodă revoluționară și în România, printr-un curs susținut de Sheila Granger, creatoarea tehnicii.

Cei mai mulți oameni atunci când vor să slăbească apelează la diverse diete, susținute de sport și în cele mai ambițioase cazuri schimbarea stilului de viață pe o perioadă de timp. În cele mai multe cazuri voința îți face treaba până este atins obiectivul. O dată ce au scăpat de kilogramele în plus, cei mai mulți oameni se întorc la stilul obișnuit de viață care atrage după sine în cele mai multe cazuri un număr și mai mare de kilograme în plus.

De ce se întâmplă asta? Majoritatea dietelor includ o formă de deprivare şi/sau negare; unele implică să numeri calorii, dar tot ce reușesc ele să facă este să programeze mintea să se gândescă la mâncare. Astfel, atunci când o persoană renunţă la dietă, se va gândi obsesiv la mâncare mult mai mult ca înainte să fi început dieta.

Toată lumea ştie că mâncând mai puţin şi făcând mai multă mişcare fizică ne conduce la o formă corporală mai bună, la o stare fizică şi de sănătate mult mai bune. Cum ar fi să le poți face în mod natural, să le integrezi în stilul tău de viață și să nu mai fie nevoie să apelezi constant la voință și control?

Asta e ceea ce propune Inelul Gastric Virtual, programul creat special pentru a produce o slăbire  sănătoasă, armoniasă, în acord cu nevoile corpului tău. Programul presupunea rescrierea la nivel subconștient a obiceiurilor alimentare și a obiceiurilor care nu sunt benefice unui stil de viață sănătos.

Programul Inelul Gastric Virtual se întinde pe o perioadă de 4 săptămâni. Cele patru sesiuni, fiecare a câte o oră, sunt create pentru a prilejui o schimbare permanentă în obiceiurile de a mânca ale tale sau ale clienților tăi.

Inelul Gastric Virtual nu presupune o rezolvare pe termen scurt.  Aceste noi obiceiuri se vor menține după finalizarea programului pe o perioadă lungă de timp și vor reprezenta, efectiv, un nou stil de viață.

Pe lângă cele 4 ședințe, programul include și o înregistrare audio care trebuie să fie ascultată de tine sau de clientul tău în fiecare zi pe toată durata  celor 4 săptămâni.

Inelul Gastric Virtual presupune o pierdere în greutate progresivă, care începe în luna de terapie dar va continua și după finalizarea programului. De cele mai multe ori în prima săptămâna se pierd 3-4 kilograme, în a doua 1 kilogram și tot așa. Important de menționat este că numarul de kilograme depinde de greutatea corporală a fiecărui individ în parte.

Iată și câteva mărturii ale celor care au implementat programul. Ce spun despre rezultatele Inelului Gastric Virtual:

Inelul își face treaba, la mine 6 kg până acum. Beneficiarii mei, în diverse stadii, cu încredere și surprindere, confirmă schimbările care se produc, inclusiv la nivel emoțional. Succesul este în puterea noastră! – Mirela P.

Eu am slăbit 6,5 kg și deja trebuie să îmi cumpăr o mărime mai mică decât cea luată anterior. Tehnica este perfectă dacă respecți toate recomandările. – Lăcrămioara M.

Pentru mine a fost cu surprize mai mari decât mă așteptam pentru că eu sunt slăbuță și nu așteptam nimic în ceea ce privește silueta mea.Totuși imediat după curs am obsevat o remodelare și schimbare unui număr la haine datorită reglării retenției de apă. Mă simt excelent cu un nou nivel de energie și bunădispoziție. – Gabriela P.

Poți achiziționa și tu înregistrarea cursului susținut de Sgeila Granger la București împreună cu toate materialele bonus dând click pe link-ul de AICI.

Dacă ți-a plăcut, poți chiar să te abonezi la newsletter! Chestia aia de mai jos unde bagi datele tale și apoi dai click pe butonul roșu pe care scrie ‘Mă Abonez’!

PS: Spread the Dragostea! Dă și altora să citească, distribuie mai departe!

2017-08-29T12:52:17+02:00 29 august 2017|

Lasa un comentariu