Transformă-ți Limitele în Oportunități! Core Transformation – Interviu cu Mark Andreas

Core Transformation, una dintre cele mai cunoscute și iubite tehnici din NLP, a fost creată în vara anului 1989 de Connirae Andreas, psihoterapeut și trainer NLP. Inspirată fiind de întâlnirea cu Milton Erickson și de schimbările profunde pe care le-a observat în ființa sa, Connirae și-a propus să creeze o tehnică proprie care să lucreze în mod profund asupra întregii ființe, spiritual, emoțional și mental și care să producă  schimbări de durată.

După un lucru intens cu două grupuri de voluntari, unul format din participanți care cunoșteau bine tehnicile NLP și unul format doar din oameni care abia descopereau posibilitatea dezvoltării personale, Connirae Andreas a dezvoltat o tehnică magistrală prin care îți poți transforma credințele limitative, obiceiurile proaste, probleme de sănătate în piloni care te pot conduce spre o transformare profund pozitivă. Procesul Core Transformation este este exact așa cum și l-a dorit Connirae: simplu, gingaș, profund.

La aproape 30 de ani de la crearea procesului, Core Transformation este o tehnică nelipsită din cursurile de NLP din întreaga lume, fiind o tehnică foarte iubită și folosită și în România.

În acest moment, Mark Andreas, fiul lui Connirae și Steve Andreas, doi dintre cei mai cunoscuți traineri NLP din lume, duce mai departe munca părinților săi și este principalul trainer care predă Core Transformation în forma oferită de aceștia. La invitația Asociației Române de Hipnoză, Mark Andreas vine pentru prima dată în România în perioada 15-17 iunie pentru a susține un curs intensiv de Core Transformation.

Core Transformation - Mark Andreas

Am avut bucuria de a-l avea invitat pe Mark pentru un interviu live pe facebook, în care acesta a expus povestea Core Transformation văzută prin ochii omului crescut într-un mediu influențat de tehnici psihoterapeutice și de dezvoltare personală.

Crescut într-un mediu influențat de credințele programării neuro-lingvistice, Mark a testat toate tehnicile pe care le predă, formându-se ca trainer în mod experențial. Despre Core Transformation și Alinierea Pozițiilor Perceptuale, cele două tehnici importante pe care le predă la București, Mark spune că pot aduce beneficii imense dacă sunt învățate și practicate pe  o perioadă mai lungă de timp și în mod constant.

Scopul major al cursului este de a le arăta participanților o cale sigură de schimbare, transformare și dezvoltare personală.

Alinierea Pozițiilor Perceptuale este o tehnică mai puțin cunoscută, despre care puțini au scris de-a lungul timpului, dar extraordinar de eficientă mai ales pentru îmbunătățirea relațiilor interpersonale printr-o cunoaștere interioară profundă.

Odată ce ajungem să înțelegem faptului că totul și toată lumea sunt interconectate, înțelegem că în viața totul este despre relații.

Avem o relație cu tot ce ne înconjoară și cu toți cei cu care ne confruntăm direct și indirect.

Asta include relația pe care o ai cu tine însuți, cu credința ta (dacă ai una), cu alți oameni (iubit/iubită, familie, prieteni, colegi, inclusiv cu cei care te intersectezi o singură dată în viață)  cu animalele, cu mediul local și global, cu mediul social sau tehnologia.

Astfel, orice tip de relație poate fi îmbunătățită folosindu-te de viziunea Alinierii Pozițiilor Perceptuale. Aici poți include și relația cu tine, cea mai importantă din viața ta ?

Despre Core Transformation, o tehnică deja foarte cunoscută în rândul practicanților NLP, Mark Andreas spune că este fondată pe două concepte principale: teoria părților  și pe conceptul de intenție pozitivă ( fiecare gând, emoție, manifestare are în spate o emoție pozitivă). Mai mult de atât, dincolo de aceste intenții pozitive care ne pot conduce spre diverse tipare de comportament, se ascunde ceva și mai profund, acel “core”  la care vom ajunge aplicând tehnica.

Procesul te ajută să arzi și să tranformi într-un mod blând furia, procrastinarea, frica, problemele de greutate, relațiile dificile, depresia, anxietatea, dependențele și multe altele. Core Transformation  este un stâlp pentru îmbunătățirea aspectelor sănătății și crearea unui sentiment general de pace interioară, integritate și bunăstare.

 Urmărește integral interviul cu Mark Andreas și află, printre altele, cum a experimentat Mark procesul Core Transformation în viața sa.

Asociația Română de Hipnoză aduce pentru prima dată în România una dintre cele mai iubite tehnici din NLP, Core Transformation. Te așteaptă 3 zile în care vei învăța cum te poți redescoperi, vindeca și dezvolta personal. Cursul se desfășoară în perioada 15-17 iunie, în București.

Acest curs este special conceput pentru a fi accesibil tuturor. Nu este nevoie să ai o pregătire în prealabil în NLP, psihologie sau alte forme de terapie. Cu toate acestea, practicienii cu experiență în NLP care utilizează deja aceste procese vor găsi în acest curs posibilitatea de a obține cunoștințe și abilități suplimentare pentru a-și extinde și cultiva cu înțelegere și precizie mai mare practica.

Vrei să fii mai bun în ceea ce faci? Vrei să descoperi adevărata armonie interioară? Vrei să ajuți oamenii printr-un proces profund de redescoperire și schimbare?

 Programul complet al cursului și detalii înscriere găsești pe pagina oficială a cursului – www.hipnoza.ro/core-transformation/

 

 

 

 

2023-07-10T00:34:02+02:00 3 mai 2018|

5 Comentarii

  1. […] „oportunitățile sunt mai de dorit, cu cât sunt mai restrânse”, notează Brannon. „Limitarea oportunităților de a cumpăra lucruri la un discount mare îi face pe oameni să cumpere mai mult și […]

  2. […] recunoscuți formatori NLP. Ea a ajuns cunoscută în întreaga lume pentru tehnica sa inovatoare Core Transformation, o metodă prin care limitările noastre devin ușor o ușă spre o experiență unică, pe care […]

  3. […] avut bucuria de a-l avea invitat pe Mark pentru un interviu în care acesta a expus povestea Core Transformation și a workshopului care urmează să se desfășoare în […]

  4. […] avut bucuria de a-l avea invitat pe Mark pentru un interviu în care acesta a expus povestea Core Transformation și a workshopului care urmează  să se desfășoare în […]

  5. […] personală de referință în domeniul NLP-ului, psihologiei și a spiritualități. Procesul Core Transformation ajută și conduce oamenii să trăiască stări care cel mai adesea sunt exprimate ca fiind […]

Lasa un comentariu

test