Core Transformation cu Connirae Andreas

Connirae Andreas este unul dintre primii și cei mai recunoscuți formatori NLP. Ea a ajuns cunoscută în întreaga lume pentru tehnica sa inovatoare Core Transformation, o metodă prin care limitările noastre devin ușor o ușă spre o experiență unică, pe care mulți o descriu drept nucleul nostru spiritual. Acest nucleu interior oferă vindecarea profundă care rezolvă multe dintre problemele și provocările vieții. Cartea sa a fost publicată în peste 14 limbi iar tehnica este predată în acest moment în cursurile NLP din întreaga lume.

Milton Erickson este cel care a inspirat-o pe Connirae să înceapă practica NLP în anul 1979 și tot el, 20 de ani mai târziu, i-a oferit ocazia și curajul să dezvolte o tehnică în care să-și transpună întreaga cunoaștere și experiență.

Connirae Andreas a dezvoltat atât Core Transformation cât și Alinierea Pozițiilor Perceptuale în vara anului 1989 și a testat ambele procese cu clienți individuali în vara și toamna aceluiași an. Connirae a testat procesele, atât cu oameni care nu aveau pregătire în domeniul NLP, cât și cu oameni deja certificați. Rezultatele au fost uimitoare în ambele cazuri.

În acest moment, Mark Andreas, fiul lui Connirae este cel care duce mai departe munca mamei sale și este principalul trainer care predă Core Transformation în întreaga lume. La invitația Asociației Române de Hipnoză, Mark Andreas vine pentru prima dată în România în perioada 15-17 iunie pentru a susține un curs intensiv de Core Transformation și Alinierea Pozițiilor Perceptuale.

Am fost de curând la Viena pentru a participa la un training cu Connirae și nu am ratat ocazia de a face un interviu cu ea, în care vă transmite câteva cuvinte despre minunata metodă Core Transformation. De c ear trebui să participi la cursul din 15-17 iunie? Îți spune chiar Connirae mai jos:

Eugen Popa: Bună ziua. Sunt Eugen Popa, preşedintele Asociaţiei Române de Hipnoză şi sunt aici cu Connirae Andreas, care este o persoană absolut fenomenală, absolut fantastică. Am încheiat cu dânsa adineaori un training de Wholeness Work şi are câteva cuvinte să ne spună despre programul Core Transformation pe care Connirae l-a creat acum mulţi ani de zile şi care va veni în România într-o lună de zile prin prezenţa şi prin programul pe care Mark Andreas, fiul lui Connirae Andreas îl va susţine în România.

Aşadar, 2-3 întrebări cu Connirae Andreas, despre Core Transformation.

Connirae, îţi mulţumesc foarte mult pentru că ţi-ai făcut timp. Ne place la nebunie trainingul de aici, aşadar, ce aş vrea să fac este să te întreb câteva lucruri despre Core Transformation. Asta pentru că am cam fost daţi pe spate de Wholeness Work. În sensul bun, bineînţeles.

Ne-am dori să ne spui câteva cuvinte pentru oamenii care nu ştiu despre Core Transformation. Ce este?

Connirae Andreas: Asta-i o întrebare serioasă.

Eugen Popa: Da, ştiu.

Connirae Andreas: Pentru a-ţi răspunde la această întrebare, atât ţie, cât şi celor care privesc acum atât Core Transformation, cât şi Wholeness Work sunt despre a transforma omul care eşti, în esenţă. Aşadar facem mai mult decât să rezolvăm o problemă. La a ne schimba într-adevăr cine şi cum suntem pe lume.

Este aproape ca şi cum am merge în acest loc unde problemele pur şi simplu nu mai există. Asta sună puţin fantastic, dar îmi place acel loc.  Ajungem în acest loc. Fiind diferiţi, o experimentăm diferit, dar este o experienţă care se simte ca o pace interioară, de completitudine sau ceva de genul. Iar oamenii sunt surprinşi să descopere toate aceste lucruri în ei înşişi.

Eugen Popa: Cu siguranţă.

Connirae Andreas: Şi cât de intens le pot experimenta, şi cât de repede.

Eugen Popa: Când folosim Core Transformation, acest training se adresează mai mult oamenilor din domeniu, coaches, traineri, terapeuţi, sau se adresează oamenilor care vor să crească din punct de vedere spiritual sau personal? Cărei categorii se adreasează sau sunt îndreptate către amândouă?

Connirae Andreas: Este într-adevăr pentru amândouă. Este creat pentru toţi şi toată lumea care îşi doreşte o transformare la nivel profund. Şi care îşi doreşte să acceseze acest loc al unui loc interior cu resurse nelimitate. Atrage mulţi oameni din domeniu,le place la nebunie multor coaches şi terapeuţi.

Şi mulţi coaches şi terapeuţi, spun în urma acestui training că aceasta a devenit una din metodele lor preferate. Mulţi terapeuţi ne relatează ulterior că aceasta devine destinaţia lor.

Eugen Popa: Cu siguranţă!

Connirae Andreas: Pentru că este ceva ce poţi folosi aproape în orice problemă de viaţă. Şi acest lucru este unul minunat pentru participanţi.

Eugen Popa: Într-adevăr. Îl vom avea pe Mark Andreas, fiul tău, în România unde va preda Core Transformation. Este vorba de luna Iunie, 3 zile. Va vorbi de asemenea şi despre Alinierea Poziţiilor Perceptuale şi Core Transformation. De ce ar urma oamenii acest curs, de ce să se alăture acestui training?

Connirae Andreas: Cred că motivul cel mai important sunt oamenii care caută o schimbare personală. Aceasta este o metodă foarte eficientă şi destul de unică. Este şi foarte exactă, prin urmare poate s-o realizeze oricine.

Începi cu oricare îţi sunt limitările, folosind-o ca poarta către acest minunat sentiment de pace şi completitudine. Iar asta-ţi transformă viaţa. Aşadar, oamenii care caută o astfel de schimbare pentru ei înşişi, cât şi pentru clienţii lor – acesta fiind motivul suprem –

Abia apoi cel de-al doilea motiv .. Cel de-al doilea motiv este pentru că vine Mark.

Eugen Popa: Într-adevăr, da.

Connirae Andreas: Sunt foarte încântată că Mark a preluat şi el această responsabilitate de a preda acest workshop. Asta pentru că este un trainer şi un profesor excelent.

Se pricepe la a crea un mediu de siguranţă,dar cunoaşte foarte bine procesul în sine. Îl predă de…

Eugen Popa: S-a născut practic folosind procesul.

Core Transformation - Connirae Andreas

Connirae Andreas: Da. Şi mai este şi asta. A lucrat cu sora mea care este co-autoarea procesului Core Transformation. Iar acum are şi o practică privată şi îl predă în multe locuri. Acestea fiind spuse, cred că o vă placă de Mark.

Eugen Popa: Cu siguranţă că tuturor şi îţi mulţumesc foarte mult pentru munca depusă, pentru ceea ce ai creat şi pentru dedicarea în a te dezvolta şi a ajuta alţi oameni să se dezvolte personal şi spiritual.

Repet, dacă eşti interesat să urmezi acest workshop de Core Transformation, din 15, 16 şi 17 Iunie din Bucureşti, România. Poţi participa la curs alături de Mark, în sală, dar dacă nu poţi ajunge în Bucureşti, România, atunci poţi participa online, de oriunde te-ai afla în lume. Workshopul va fi susţinut în limba engleză – Mark încă nu vorbeşte româna, nu? Aşadar workshopul va fi în limba engleză,mavând traducere în limba română. Sper să iei decizia potrivită pentru tine şi sperăm să ne vedem la curs!

Connirae, îţi mulţumesc foarte mult. A fost o fericire să te cunosc personal.

Connirae Andreas: La fel şi pentru mine, super! Şi eu vă mulţumesc pentru că duceţi vorba mai departe şi că aduceţi această informaţie şi în România.

Eugen Popa: Îţi mulţumesc foarte mult!

Asociația Română de Hipnoză aduce pentru prima dată în România una dintre cele mai iubite tehnici din NLP, Core Transformation. Te așteaptă 3 zile în care vei învăța cum te poți redescoperi, vindeca și dezvolta personal. Cursul se desfășoară în perioada 15-17 iunie, în București.

Acest curs este special conceput pentru a fi accesibil tuturor. Nu este nevoie să ai o pregătire în prealabil în NLP, psihologie sau alte forme de terapie. Cu toate acestea, practicienii cu experiență în NLP care utilizează deja aceste procese vor găsi în acest curs posibilitatea de a obține cunoștințe și abilități suplimentare pentru a-și extinde și cultiva cu înțelegere și precizie mai mare practica.

Vrei să fii mai bun în ceea ce faci? Vrei să descoperi adevărata armonie interioară? Vrei să ajuți oamenii printr-un proces profund de redescoperire și schimbare?

 Programul complet al cursului și detalii înscriere găsești pe pagina oficială a cursului – www.hipnoza.ro/core-transformation/

 

2023-07-09T21:11:06+02:00 11 iunie 2018|

5 Comentarii

  1. […] Core Transformation este un Proces de transformare personală de referință în domeniul NLP-ului, psihologiei și a spiritualități prin care te poți ajuta și poți ajuta oamenii să trăiască stări care cel mai adesea sunt exprimate ca fiind “Trăire”, “Pace Interioară”, sau “Unicitate”. Aceste stări minunate te vor ajuta să te raportezi diferit, într-un mod profund și pozitiv la toate relațiile din viața ta, să găsești si să dai un alt sens lumii din jurul tău. […]

  2. […] Andreas, fiul renumiților traineri NLP Steve și Connirae Andreas, va susține un curs intensiv de 3 zile în care va preda două dintre cele mai frumoase, iubite […]

  3. […] Andreas: Cu drag. Presupun că mulţi oameni mă cunosc ca fiind fiul lui Steve şi al lui Connirae Andreas, care sunt activi de mult timp în domeniul […]

  4. […] Connirae Andreas a dezvoltat atât Core Transformation (CT) cât și Alinierea Pozițiilor Perceptuale (APP) în vara anului 1989 și a testat ambele procese cu clienți individuali în vara și toamna acelui an. Connirae a testat procesele  inclusiv cu persoanele care nu aveau un background NLP, dar și cu subiecții care aveau pregătire NLP și a rămas surprinsă de rezultatele minunate apărute în ambele categorii. De atunci Core Transformation a devenit cunoscută și folosită în toată lumea, fiind o tehnică de bază în cursurile NLP. […]

  5. […] Movement Integration este o tehnică creată de Steve și Connirae Andreas în 1989 care se folosește de indicii de accesare vizuală pentru a identifica ce aspecte ale […]

Lasa un comentariu

test