Core Transformation: Construiește Relații Armonioase

Odată ce ajungem să înțelegem faptul că totul și toată lumea sunt interconectate, înțelegem că în viața totul este despre relații. Astfel, avem nevoie de acel Core Transformation.

Avem o relație cu tot ce ne înconjoară și cu toți cei cu care ne confruntăm direct și indirect.

Asta include relația pe care o ai cu tine însuți, cu credința ta (dacă ai una), cu alți oameni (iubit/iubită, familie, prieteni, colegi, inclusiv cu cei care te intersectezi o singură dată în viață)  cu animalele, cu mediul local și global, cu mediul social sau tehnologia.

Fiecare din relațiile tale, de la cele mai puțin importante până la cele intime și de familie, prezintă propriul set de provocări și posibilități. Succesul în orice domeniu – fie cariera, familia, afacerea ta, relațiile sociale – ține în mare măsură de construirea unor relații pozitive. Oamenii care sunt capabili să dezvolte și să mențină relații bune, reciproc productive cu alte persoane, tind să obtină mult mai ușor succesul decât cei care încă nu reușeșc să-și construiască relații durabile.

Adesea, oamenii trec prin viată pe „autopilot”, răspunzând la stimulii lumii exterioare într-un mod destul de automat, condus de programe subconștiente care au fost învățate și practicate de mai mulți ani, de obicei pornind din copilarie.
Relatiile noastre sunt practic o interactiune a tiparelor noastre. Toți am fost programați de experiențele vieții, prin relația cu părinții, cultura și oamenii din jurul nostru.

Majoritatea oamenilor sunt blocați în modele pe care nici nu le pot vedea. Din acest motive, de foarte multe ori nu înțeleg de ce nu reușeșc să construiască relații bune, bazate pe încredere, respect, iubire sau alte valori personale la care țin.

Atitudinea este dată de ecuația gânduri + sentimente + acțiuni. Aceste trei aspecte sunt interconectate, și când reușești să schimbi una dintre ele, se schimbă cu ușurință și celelalte două. Gândurile pot fi ușor schimbate de alte gânduri, acțiunile se pot schimba rapid prin decizia de a acționa diferit, dar sentimente nu pot fi la fel de ușor de înlocuit cu alte sentimente. Cea mai ușoară cale de a-ți schimba sentimentele este de a-ți modifica gândurile și acțiunile.

De exemplu, ce se întâmplă când începi să vezi lucruri bune în ceilați? Îți schimbi sentimentele pentru acea persoană începând prin schimbarea gândurilor pe care le ai în ceea ce o privește. O dată ce sentimentele se schimbă, comportamentul tău se modifică în mod natural.

Core Transformation

Îți propun un mic exercițiu privind Core Transformation:

Fă o mica pauză, ia-ți câteva momente de liniște. Alege o relație din viața ta de care nu ești suficient de mulțumit. Doar stai liniștit, relaxează-te și imaginează-ți că te ridici deasupra ta și te vezi de undeva de sus în această relație. Observă calitatea emotiilor și a răspunsurilor tale în diferite situații cu care te confrunți în  relație. Dintr-o perspectivă de observator, privindu-te de sus, fără să te implici emoțional, ce tipare observi?

Îți este greu să ai încredere în cineva?

Îți este greu să recunoști când greșești?

De obicei vrei să fii cel responsabil? Te superi când oamenii fac lucruri pe care nu le poți controla?

Eşti obișnuit să spui “da” și să regreți? Spui vreodată “da” și apoi dai înapoi?

Tinzi să te învinovățești pentru greșelile sau sentimentele altor persoane?

Este incredibil de important ca alții să gândească despre tine doar lucruri bune?

Te simți rănit atunci când cineva îți arată defectele tale?

Îți este greu să interacționezi cu oameni pe care îi consideri mai buni decât tine?

Îți este greu să te rupi de relații care sunt în mod evident distructive?

Îți este greu să ierți?

Obișnuiești să minți, să ascunzi?

Și lista poate continua…

În curând vei avea posibilitatea de a învăța două tehnici minunate prin care îți poți recunoaște și modifica tiparele nefuncționale, prin care îți poți  schimba radical modul de abordare a relațiilor.

Core Transformation este un Proces de transformare personală de referință în domeniul NLP-ului, psihologiei și a spiritualități. Procesul Core Transformation ajută și conduce oamenii să trăiască stări care cel mai adesea sunt exprimate ca fiind „Trăire”, „Pace Interioară”, sau „Unicitate. Aceste stări minunate te vor ajuta să te raportezi diferit, într-un mod profund și pozitiv la toate relațiile din viața ta, să găsești si să dai un alt sens lumii din jurul tău.

Alinierea Pozițiilor Perceptuale este o metodă complementară procesului Core Transformation și oferă o modalitate practică de a ne accesa și alinia cu precizie trei experiențe fundamentale: ce dorim, ce gândim și ce simțim. În același timp, ne permite să experimentăm mai multă compasiune și conexiune cu ceilalți. Această metodă îmbunătățește inteligența emoțională în relațiile noastre – ajutându-ne să devenim mai atenți la nevoile și dorințele noastre, în același timp având mai multă compasiune și înțelegere față de ceilalți.

Core Transformation și Alinierea Pozițiilor Perceptuale, două tehnici foarte iubite și utilizate în domeniul programării neurolingvistice (NLP), vor fi predate în premieră în România chiar de Mark Andreas, fiul lui Steve și Connirae Andreas, creatorii Core Transformation.

Programul complet al cursului și detalii înscriere găsești pe pagina oficială a cursului – www.hipnoza.ro/core-transformation/

2023-07-10T00:29:17+02:00 8 mai 2018|

5 Comentarii

  1. […] vindeci relațiile și începi să construiești relații sănătoase, […]

  2. […] ocazia de a face un interviu cu ea, în care vă transmite câteva cuvinte despre minunata metodă Core Transformation. De c ear trebui să participi la cursul din 15-17 iunie? Îți spune chiar Connirae mai […]

  3. […] În prima parte a interviului Mark ne vorbește despre cum a început povestea sa în coaching și NLP, cum și-a descoperit pasiunea pentru lucrul cu oamenii și despre începuturile Core Transformation. […]

  4. […] NLP și a rămas surprinsă de rezultatele minunate apărute în ambele categorii. De atunci Core Transformation a devenit cunoscută și folosită în toată lumea, fiind o tehnică de bază în cursurile […]

  5. […] Și dacă ai învățat să ascunzi sau să reprimi durerea, este foarte posibil să preferi să nu construiești relații solide pentru a te feri de […]

Lasa un comentariu

test