Core Transformation – Atinge-ți Potențialul Maxim!

Core Transformation a apărut din dorința de a ajuta omul modern în cea mai profundă provocare a sa: să se vindece și să se dezvolte ca ființă umană – emoțional, fizic și spiritual. Acest proces simplu în 10 pași oferă un mod grațios de a schimba gândurile, sentimentele și obiceiurile nedorite și de a atinge obiective considerate, în general, de neatins.

 

Bazat pe activitatea de pionierat a lui Connirae Andreas, CoreTransformation este un proces de schimbare și dezvoltare personală în domeniul programării neuro-lingvistice (NLP), psihologiei si spiritualității.

Connirae Andreas a dezvoltat atât Core Transformation (CT) cât și Alinierea Pozițiilor Perceptuale (APP) în vara anului 1989 și a testat ambele procese cu clienți individuali în vara și toamna acelui an. Connirae a testat procesele  inclusiv cu persoanele care nu aveau un background NLP, dar și cu subiecții care aveau pregătire NLP și a rămas surprinsă de rezultatele minunate apărute în ambele categorii. De atunci Core Transformation a devenit cunoscută și folosită în toată lumea, fiind o tehnică de bază în cursurile NLP.

connirae-andreas

                                                                                                                                               Connirae Andreas

Spre deosebire de multe alte metode de autovindecare, transformare și dezvoltare personală, Core Transformation nu este despre voință, putere, disciplină sau gândire pozitivă. Este un proces natural și ușor care ne conectează cu sinele nostru central pentru a facilita schimbări de durată. Transformarea de bază ne ajută să ne iubim și respectăm pe deplin și să depășim conflictele interioare.

Core Transformation aduce schimbări profunde și durabile în sentimentele, obiceiurile, comportamentele, convingerile limitative și chiar bolile fizice. Imagineză-ți că problemele cele mai dificile ascund aspecte pozitive. Prin acest proces minunat, ceea ce până acum ai perceput ca blocare sau limitare devine o intrare, o ușă pentru redescoperirea și creșterea unor abilități importante. Core Transformation te  conduce spre o auto-descoperire profundă și o înțelegere care schimbă în mod natural modul în care vezi și te poziționezi în lume.

Procesul te ajută să arzi și să tranformi într-un mod blând furia, procrastinarea, frica, problemele de greutate, relațiile dificile, depresia, anxietatea, dependențele și multe altele. Core Transformation  este un stâlp pentru îmbunătățirea aspectelor sănătății și crearea unui sentiment general de pace interioară, integritate și bunăstare.

Core Transformation este pentru tine dacă …

Zona emoțională

 • Te simți blocat într-o emoție sau o stare de spirit neplăcută, cum ar fi depresia, furia, durerea, gelozia, teama, anxietatea, singurătatea, goliciunea interioară, intimidarea?
 • Ai dificultăți în a simți emoțiile?

Addicții / Obiceiuri

 • Ai probleme de alimentație, cum ar fi supraalimentarea, bulimia sau anorexia? Te lupți cu tine însuți când este vorba despre ce să mănânci sau cât să mănânci?
 • Exagerezi în obiceiuri nebenefice cum ar fi fumatul, alcoolul, sexul, jocurile de noroc etc?
 • Ai obiceiuri sau ticuri nervoase,cum ar fi roaderea unghiilor sau râsul nervos?

Zona de Relații

 • Ești prea competitiv și ajungi să te simți rău când altcineva este mai bun la ceva decât tine? Chiar și când persoana îți este apropiată?
 • Îți este greu să ceri ceea ce îți dorești sau ceea ce consideri că meriți? De obicei, alegi să faci ce fac alții chiar dacă nu-ți place?
 • În general alegi să le dai dreptate celorlalți, chiar dacă nu ești de acord?
 • Îți concentrezi atenția mai mult pe nevoile celorlați și ai mai puțină grijă de tine? Ești dispus să faci aproape orice pentru a obține dragostea și aprobarea celor din jur?
 • Eviți adesea să stai într-un grup de oameni? Te simți vreodată nesigur în jurul oamenilor care nu reprezintă nici o amenințare pentru tine?
 • Când relaționezi cu oamenii, ești reticent sau îți este frică să fii pe cont propriu? În relațiile intime, ți se întâmplă să eviți intimitatea? Ai dificultăți în a fi „prezent” când ești cu o altă persoană?
 • Ți-e teamă că vei fi abandonat?
 • Simți că nu poți trăi fără altă persoană/persoane? Ai impresia că viața ta ar fi distrusă dacă o persoană pleacă din ea? Te bazezi constant pe altcineva pentru a lua decizii?
 • Este dificil să ai încredere în oricine? Presupui adesea că ceilalți au intenții negative?
 • Tinzi să ai încredere în oameni în mod necorespunzător? Ignori limitările altor persoane în moduri care ajung să te facă să suferi? Încerci să te convingi că cineva este mai matur sau mai evoluat decât este în realitate?
 • De obicei vrei să fii doar tu responsabil? Te supără când oamenii fac lucruri pe care nu le poți controla?
 • Te deranjează când altcineva pare că se află într-o poziție de putere?
 • Îți este greu să îți respecți promisiunile și angajamentele? Ești obișnuit să spui „da” și să regreți apoi? Spui vreodată „da” și apoi dai înapoi?
 • Te străduiești să fii mereu în centrul atenției? Te simți inconfortabil când altcineva primește mai multă atenție?
 • Tinzi să te învinovățești pentru greșelile sau sentimentele altor persoane?
 • Îți este greu să te ierți?
 • Este incredibil de important pentru tine ca ceilalți să aibă o impresie bună despretine? Ești tentat să eviți adevărul sau chiar să minți, pentru a menține o imagine pozitivă?

Imaginea și Stima de Sine

 • Îți este greu să-ți accepți defectele și imperfecțiunile?
 • Ești prea critic cu tine atunci când faci mici greșeli?
 • Crezi că ești mult mai bun decât cei din jurul tău?
 • Sau te simți constant inferior celor din jurul tău?
 • Îți este rușine cu tine sau cu comportamentul tău?
 • Dorești să îți îmbunătățești stima de sine?
 • Îți lipsește un sentimentul profund că știi “cine ești”?

Sau poate…

 • Ai o boală fizică suspectă că ar putea fi legată de o emoție sau stres neexprimat?
 • Te-ai defini ca fiind co-dependent?
 • Ești abuziv în relația cu ceilalți?
 • Ești sau ai fost victima abuzului fizic, sexual, mental, emoțional sau spiritual?
 • Te preocupă problemele financiare?
 • Te confrunți cu o mulțime de conflicte interioare?
 • Ai gânduri obsesive despre ceva?

ÎN PREMIERĂ în România, Asociația Română de Hipnoză și Pro Succes Training organizează în perioada 15-17 Iunie primul training de Formare Internațională în Procesul Core Transformation.

Acest curs te va conduce în adâncul ființei tale. Vei fi ghidat în pași simpli pentru a face transformări puternice în adâncul ființei tale. Core Transformation îi ajută pe oameni să experimenteze stări cum ar fi :”Ființa”, „Pacea interioară”, „Iubirea” sau „Unitatea”. În cursul celor trei zile de instruire, vei învăța pașii prin care poți dizolva și dezlega limitările personale la nivel profund.

Astfel aceste stări devin noua bază pentru viață. Procesul CoreTransformation îndeplinește îți oferă resursele și instrumentele necesare pentru a te vindeca și dezvolta din punct de vedere emoțional, mental, fizic și spiritual. Acest proces simplu oferă un mod grațios de a-ți schimba gândurile, sentimentele și obiceiurile nedorite și de a atinge obiectivele pe care înainte le considerai de neatins.

Acest curs este special conceput pentru a fi accesibil tuturor. Nu este nevoie să ai o pregătire în prealabil. Cu toate acestea, practicienii cu experiență în NLP care utilizează deja aceste procese vor găsi în acest curs posibilitatea de a obține cunoștințe și abilități suplimentare pentru a-și extinde și cultiva cu înțelegere și precizie mai mare practica.

Vei fi ghidat în descoperirea și învățarea acestui minunat proces chiar de Mark Andreas, fiul lui Connirae Andreas.

Mark_Andreas

Am crescut cu credințele susținute de programarea neuro-lingvistică (NLP) ca o parte consistentă a experienței mele: nu există eșec, doar feedback ... oamenii lucrează perfect … în spatele fiecărui comportament este o intenție pozitivă … Părinții mei, Steve Andreas și Connirae Andreas au dezvoltat tehnici și instruit grupuri de oameni în NLP toată viața mea, așa că am crescut în mijlocul unei noi înțelegeri a modului în care fiecare dintre noi experimentează realitatea exterioară prin cele cinci simțuri, creând propriile reprezentări interne unice și bogate și strategii unice de navigare prin lume. Când înțelegem aceste structuri interioare, putem schimba ceea ce nu lucrează în favoarea noastră, schimbând cu ceva care funcționează.

-Mark Andreas

 

core transformation romania

Vrei să ajuți? Vrei să fii mai bine? Vrei să excelezi?

Participă și tu la Primul Training cu Certificare Internațională în Core Transformation din România. 15-17 Iunie, București. Înscrie-te dând click pe link-ul de AICI.

 

2023-07-10T10:50:01+02:00 25 aprilie 2018|

6 Comentarii

 1. Alexandra 27 aprilie 2018 at 20:02 - Raspunde

  Mulțumesc pt aceste postări minunate. 🙂

 2. […] odată ce asimilează tehnicile predate. De asemenea, Mark detaliază maniera în care cursul Core Transformation poate mulțumi participanții, indiferent de motivațiile acestora, deoarece, programul folosește […]

 3. […] Core Transformation este un program de dezvoltare personală care te ajută să te cunoști mai bine, la cel mai profund nivel al ființei. Core Transfomation pornește de la Problemă și ajunge la Core-ul Ființei, la Nivelul De Bază, nivelul Profund al ființei umane unde o rezolvă rapid! […]

 4. […] Core Transformation este un Proces de transformare personală de referință în domeniul NLP-ului, psihologiei și a spiritualități. Procesul Core Transformation ajută și conduce oamenii să trăiască stări care cel mai adesea sunt exprimate ca fiind „Trăire”, „Pace Interioară”, sau „Unicitate. Aceste stări minunate te vor ajuta să te raportezi diferit, într-un mod profund și pozitiv la toate relațiile din viața ta, să găsești si să dai un alt sens lumii din jurul tău. […]

 5. […] Core Transformation, una dintre cele mai cunoscute și iubite tehnici din NLP, a fost creată în vara anului 1989 de Connirae Andreas, psihoterapeut și trainer NLP. Inspirată fiind de întâlnirea cu Milton Erickson și de schimbările profunde pe care le-a observat în ființa sa, Connirae și-a propus să creeze o tehnică proprie care să lucreze în mod profund asupra întregii ființe, spiritual, emoțional și mental și care să producă  schimbări de durată. […]

Lasa un comentariu

test