Conferința pe Tema Depresiei și Anxietății – Brașov 2016

Weekendul 8-10 Aprilie 2016 a fost unul foarte bogat în experiențe!

Am fost prezenți la la Brașov unde am participat la Conferința de Psihologie Aplicată cu titlul „DEPRESIE și ANXIETATE – Punți între teorii și aplicații practice” organizată de Asociația Psihologilor Atestați din România.

Am învățat lucruri noi și frumoase și, de asemenea, am susținut două prezentări.

Prima dintre acestea s-a numit „De la Depresie la Excelență prin Resurse Proprii” și a avut loc în sala centrală a conferinței, în fața a aproximativ 80 de persoane.

Am explicat ce este Terapia Resurselor și cum ne poate ajuta atât pentru ne elibera de griji și probleme cât și pentru a deveni excelenți în viața noastră.

Am avut onoarea de a putea lucra în fața publicului cu cunoscuta Roxana care s-a oferit să mă ajute în demonstrația pe care am vrut să o ofer publicului pentru a putea vedea în direct cât de simplu și de ușor se lucrează cu Terapia Resurselor.

Această prezentare a fost înregistrată video și vei putea achiziționa în curând. Până atunci, te invit să vezi mai jos câteva imagini de la această prezentare.

La finalul prezentării am fost asaltat de oameni minunați care doreau să afle mai multe informații despre Terapia Resurselor și le-am sugerat și lor, așa cum îți sugerez și ție, să afle mai multe despre cum o pot învăț și aplica, direct de pe pagina de prezentare a trainingului de Formare în Terapia Resurselor.

[bagaformu list=”awlist3933941″ button=”Da! Vreau Mai Mult!” heading=”Îți Place Acest Articol? Vrei Mai Mult? Abonează-te!”]

Imediat după ce am terminat prima prezentare, am fugit în sala alăturată unde am susținut un alt workshop intensiv de două ore intitulat „Descoperă Cauza și Rezolv-o! Tratarea Depresiei Prin Regresia Hipnotică”.

Cred că a fost cel mai intensiv și comprimat workshop de regresie hipnotică pe care l-am susținut până acum. Deși nu am reușit să ofer tot ce puteam pe acest subiect limitat fiind de timpul scurs de care am dispus, participanți au reușit totuși să plece acasă cu o informație clară, concretă, practică, pe care o pot folosi deja cu clienții lor. Regresia Hipnotică este una dintre tehnicile avansate de hipnoză și o predau de obicei în 2 zile și jumătate. La Brașov am avut la dispoziție doar 90 de minute, timp în care am făcut și două demonstrații și participanții au și practicat unii cu ceilalți această tehnică extrem de puternică.

Astfel, au beneficiat de o experiență completă de învățare în care au primit partea de teorie, au văzut o demonstrație, au aplicat și au și experimentat chiar ei regresia hipnotică. Ce poți cere mai mult de la un curs?

În câteva zile voi face disponibilă înregistrarea video a acestei prezentări și o vei putea achiziționa direct de pe site.
Până atunci, te invit să vezi câteva dintre imaginile grăitoare ale acestei prezentări.

Dacă dorești să înveți și să aplici chiar tu Regresia Hipnotică atunci te invit la Oradea în perioada 13-15 Mai unde voi susține un Workshop Practic Intensiv de 3 zile. Dacă nu poți ajunge, poți totuși să intri în posesia acestor informații achiziționând DVD-ul  care cuprinde desigur toate informațiile pe care le prezint la acest workshop.

 

M-am simțim excelent la Brașov și de-abia aștept să revin. Au fost multe persoane interesate de organizarea unor workshopuri și programe aici și mi-ar face mare plăcere să se concretizeze colaborări pe viitor. Mereu sunt întrebat dacă vreau să vin într-un oraș sau altul. Răspunsul este întotdeauna același: Cu Mare Drag venim oriunde suntem invitați! Dacă vrei cunoaștere practică, eficientă cu rezultate, venim cu cea mai mare bucurie.

 

PS: Spread the Dragostea! Dă și altora să citească, distribuie mai departe!

PPS: Ți-a plăcut ce ai citit? Abonează-te la Newsletter și primești articole și informații noi.

2023-07-21T15:21:38+02:00 11 aprilie 2016|

Lasa un comentariu

test