Ce Este Plictiseala – Învață, Crește, Dăruiește cu Eugen Popa

Cu toții ne lovim de ea la un moment dat. Cu toții am trăit aceste stări, mai profund sau mai superficial! Câți dintre noi știam însă că poate fii de mai multe feluri?

Plictiseala, căci despre ea este vorba, are mai multe praguri de intensitate iar în prima parte a aceastei ediții a emisiunii Învață Crește Dăruiește cu Eugen Popa am vorbit despre Tipurile de Plictiseală.

În partea a doua a emisiunii am discutat despre frici și ce putem face pentru a ne elibera de ele și pentru a le preveni apariția. Desigur, am mai vorbit despre acest subiect și în alte emisiuni dar e bine să ne reamintim periodic că putem să ne protejăm împotriva acelor stări pe care nu le dorim în viața noastră.

Plictiseala

Cum facem asta? Ne folosim de mintea noastră, de puterea aceasta fantastică de a ne imagina și de a ne juca cu metafore. Exact asta am făcut și când am vorbit despre protejarea personală împotriva fricilor.

Urmărește emisiunea, vezi ce poveste am creat și apoi, creează-ți propria poveste și vezi ce rezultate minunate vei avea. Mă voi bucura nespus când vei dori să împărtășești cu noi rezultatele tale minunate!

Urmărește emisiunea și te invit să comentezi în chatbox-ul de mai jos!

[vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=c7UrWCRJe5Y”]

[bagaformu list=”awlist3933941″ button=”Da! Vreau Să Aflu Mai Multe!” heading=”Ți-a Plăcut Acest Articol? Vrei Mai Mult? Abonează-te!”]

PS: Spread the Dragostea! Dă și altora să citească, distribuie mai departe!

PPS: Ți-a plăcut ce ai citit? Abonează-te la Newsletter și primești articole și informații noi.

2023-07-21T15:25:55+02:00 7 aprilie 2016|

1 Comentariu

  1. […] nu te-ai plictisit deja de citit, vei fi foarte curios să afli că există mai multe tipuri de plictiseală! Incredibil, știu, dar nu mai puțin […]

Lasa un comentariu

test