Ce Este Inelul Gastric Virtual?

Un studiu efectuat la începutul anului 2017 în România indică cifre îngrijorătoare: 33% din românii cu vârste peste 18 sunt supraponderali, în timp ce alți 15% suferă deja de obezitate. Același studiu arată că numărul persoanelor cu o greutate normală scade în mod semnificativ după vârsta de 35 de ani.

În aceste condiții nu e deloc de mirare că românii sunt din ce în ce mai motivați ( sau disperați) să scape de kilogramele în plus. Greutatea și obezitatea în exces au legătură în cele mai multe cazuri cu factorii de stres, atât cei exteriori cât și cei interiori.

Stresul reprezintă o presiune cu care ne încărcăm și pe care încercăm permanent să o descărcăm pentru a atinge o stare de bine. Pentru a se elibera de această presiune unii oameni își rod unghiile, alții fumează, alții aleg alcoolul etc. Cei care se ingrașă excesiv aleg mâncatul ca modalitate principală de eliberare de stres.

Toate aceste “obiceiuri” au legătură cu fixația orală. Această stare se fixează în personalitate încă din copilărie, când părinții obișnuieșc șă calmeze plânsetul sau agitația copilului oferindu-i o suzetă. Creierul înregistrează această asociere a stării de bine cu o fixație orală, și cum primii 5 ani de viață sunt definitorii pentru straucturarea personalității, culegem roadele acestui mod de calmare și la maturitate.

Așa ajung unii oameni să mănânce mai mult decât au nevoie, când nu au nevoie, când le cere mintea și nu corpul să se hrănească. Căutarea minții de a se elibera de stres se oprește la mâncatul excesiv, care conduce la supraponderalitate și ulterior la obezitate.


Cum ajung oamenii să mănânce excesiv?

Există două posibilități de a mânca: una este pentru a te hrăni, a doua este pentru a te elibera de o poftă, o dorință nebună de a mânca ceva. Când mănânci pentru a te hrăni, nu ai cum să ajungi supraponderal sau să ai prea multe kilograme în plus. Când mănânci ca să stăpânești o poftă atunci începi să te îngrași. Oamenii care au depășit un nivel de greutate normal au depășit acel nivel care te hrănește, hrănindu-și constant poftele, emoțiile, nu corpul.

Mai multe despre cum ajung oamenii să mănânce oamenii excesiv și despre metodele tradiționale de slăbit găsești în articolul de AICI.

Cei mai mulți oameni nu au suficientă voință, putere, cunoștințe sau încredere șă meargă la sală, să iasă în parc să alerge sau să se apuce de diete. Toate aceste elemente devin motive valide pe care oamenii le invocă pentru a nu începe procesul de slăbit prin efort. Așa că, pentru oamenii disperați să slăbească dar lipsiți de voință au apărut intervențiile chirugicale de introducere a inelului gastric.

Evident că pierderea rapidă de greutate asociată cu o intervenţia chirurgicală de slăbit poate avea un număr de efecte secundare, precum şi multe riscuri, ca orice operație pe care o faci pentru modificarea corpului tău. Pe lângă faptul că vorbim despre o intervenție barbară asupra corpului uman, operația bariatrică presupune și un cost foarte ridicat. Singurul aspect pozitiv care apare în urma unei astfel de operații este că pentru o perioadă de timp reușești să reduci semnificativ mâncarea.

Vorbim doar despre o perioadă de timp deoarece acest inel gastric are un termen limitat, nu îl poți păstra toată viața în corpul tău. După eliminarea acestuia, dacă te întorci la obiceiurile tale alimentare și la același stil de viașă, șansele să te îngrași la loc sunt la fel de mari. De ce? Pentru că prin intermediul operației rezolvi efectele îngrășării, nu și cauzele emoționale care au declanșat surplusul de greutate.

În acest video am prezentat o tehnică revoluționară de lucru cu mintea pentru a prelua controlul asupra corpului și a scăpa de lupta chinuitoare cu kilogramele în plus.

Sheila Granger a revoluționat lumea terapiei și a hipnozei introducând o tehnică absolut fantastică de a slăbi sănătos și armonios – Tehnica Inelului Gaastric Virtual. Această tehnică funcționează excelent atât pentru oamenii care suferă de obezitate, greutate în exces dar și pentru cei care își doresc să slăbească doar câteva kilograme pentru a-și crește stima de sine și a se simți mai bine în corpul lor.

Inelul gastric virtual este o nouă tehnică non-chirurgicală care foloseşte puterea hipnozei, precum şi tehnici de CBT şi NLP pentru a-ţi convinge mintea subconştientă că ţi-a fost pus un inel de silicon în jurul stomacului. Tehnica se folosește de puterea minții pentru rescrierea la nivel subconștient a viziunii asupra stilului alimentar și a modului în care te gândești la mâncare. Prin intermediul hipnozei convingi creierul că stomacul este plin după un anumit nivel de admisie.

Inelul Gastric Virtual este o tehnică folosită în Marea Britanie şi Europa pentru a ajuta sute de oameni să-şi recâştige controlul asupra corpului într-un mod sigur şi natural. S-a dovedit a avea foarte mult succes pentru mulţi oameni care s-au luptat cu kilogramele în plus şi este un element care a declanşat un regim de slăbire permanent. Obţii beneficiile unei operaţii de inel gastric fără să treci prin chinurile asociate intervenţiei propriu-zise sau a costurilor ridicate.

Pe parcursul ultimilor ani, din ce în ce mai mulţi oameni au urmat hipnoterapia Inelului Gastric ca metodă de slăbire. Folosită iniţial doar pentru clienţii obezi, este acum folosită în mare de oricine are probleme cu a se ţine de o dietă.

Asociația Română de Hipnoză o aduce pentru prima data în România pe Sheila Granger care va susține în perioada 03-04 Iunie 2017 în București un program UNIC de slăbit, o tehnică specială de micșorare a stomacului prin inserarea unui inel gastric virtual, fără operaţie invazivă, costuri medicale ridicate sau perioadă de recuperare îndelungată. La acest seminar poate participa oricine își dorește să slăbească sau să îi ajute pe cei din jurul său, fiind un seminar deschis atât pentru terapeuți, medici, psihologi cât și pentru cei care își doresc să își recâștige controlul asupra corpului lor.

Înscrie-te la un program UNIC în România AICI.

Dacă ți-a plăcut, poți chiar să te abonezi la newsletter! Chestia aia de mai jos unde bagi datele tale si apoi dai click pe butonul roșu pe care scrie ‘Mă Abonez’!

PS: Spread the Dragostea! Dă și altora să citească, distribuie mai departe!

2017-04-20T17:48:54+02:00 20 aprilie 2017|

Lasa un comentariu