Ce Este Hipnoza Și La Ce Poate Fi Folosită?

Hipnoza este una dintre cele mai eficiente metode de transformare, atât pentru a obține rezultatele dorite în viața noastră cât și pentru a rezolva problemele cu care ne confruntăm. Hipnoza este o metodă extraordinară de lucru cu oamenii, pentru a rezolva o multitudine de probleme sau de a obține ceea ce își doresc. Hipnoza este o unealtă polivalentă ce poate fi folosită cu succes atât în scop terapeutic cât și ca modalitate de dezvoltare personală.

Pe scurt, ce este hipnoza?

Hipnoza este cu siguranță o tehnică controversată, mai ales că în prezent știința abia face primii pași în explicarea științifică a acesteia. Cu siguranță însă este o metodă de lucru cu mintea care nu poate fi ignorată, indiferent dacă provoacă fascinație sau dezacord total.

Am făcut un video Live pe facebook în care am discutat deschis și am răspuns la întrebările cele mai arzătoare despre hipnoză.

Una dintre cele mai frecvente întrebări pe care le primesc este dacă oricine poate fi hipnotizat.
Răspunsul este că da, orice persoană poate intra în stare de transă și poate lucra cu mintea sa pentru schimbare sau vindecare. Este importantă însă dorința sa de schimbare și încrederea pe care o are în tehnică și persoană cu care alege să lucreze. Hipnoza este un acord, un contract, un accept, o alegere. Ii poți spune cum vrei tu, pentru a te bucura de beneficiile hipnozei e nevoie să îți dorești asta.

Hipnoza

Hipnoza este un dans în care colaborăm și cooperăm astfel încât să descoperim împreună cele mai bune soluții și variante prin care omul poate obține rezultatele dorite.
Este important să înțelegi că dacă o persoană nu crede în hipnoză şi nu acceptă ideea că poate lucra cu mintea sa pentru schimbare, acea persoană nu poate fi hipnotizată.
Hipnotistul nu are nici o putere asupra ta şi nu va putea face ceva împotriva voinţei tale. Tot ceea ce face un hipnotist este să te ghideze spre şi în timpul transei hipnotice. Tu eşti cel care face ca hipnoza să funcţioneze sau nu pentru tine.

În concluzie, Oricine VREA să fie Hipnotizat POATE să fie Hipnotizat!

De ce face hipnoza – minuni-? Ea nu este magie și nu are efecte miraculoase, însă este o tehnică prin care lucrezi la nivel subconștient, sediul tuturor emoțiilor noastre. Cele mai multe probleme pe care le avem, fie ele de natură fizică, mentală sau emoțională au la bază evenimente încărcate emoțional cu efecte puternice asupra sănătății sau personalității noastre. Pentru a putea rezolva orice problemă pe care o ai este nevoie să descoperi și să rezolvi cauza, să schimbi percepția, trăirea și atitudinea pe care le ai față de acele momente.

Hipnoza poate fi folosită cu succes ca metodă terapeutică pentru orice dependență (fie ea fizică de un obiect sau emoțională, de o persoană), fobie, frică, dar și pentru rezolvarea unor probleme de sănătate. Ea poate fi însoțită și de alte tehnici adiacente în procesul de vindecare. În cazul problemelor de sănătate de orice natură și gravitate, hipnoterapia poate fi folosită atât pentru ameliorarea simptomelor, durerilor cât și pentru rezolvarea bolii.

Ea poate fi folosită și pentru a ne crește abilitățile, capacitățile, aptitudinile. Poți folosi hipnoterapia pentru a învăța mai ușor, pentru a-ți crește capacitatea de concentrare, pentru creativitate sau îmbunătățirea perfomanței sportive. De asemenea o poți folosi și pentru a construi cu mult mai multă ușurință noi abilități pe care nu le ai dar ți le dorești pentru a-ți atinge obiectivele.

Slăbitul, pierderea în greutate prin schimbarea obiceiurilor alimentare și sportive, este o altă situație pentru care hipnoza este foarte căutată, provocând schimbări extraordinare.

Dacă vrei să afli mai multe despre cum funcționează hipnoza, despre cum funcționează mintea, despre diferitele metode de inducere a stării de transă, despre cum să lucrezi cu copii, cu adulți, despre cum poți folosi hipnoza în controlul și managementul durerii și multe multe altele, te invit atunci la următorul Training Profesional de Hipnoză, oferit de Asociația Română de Hipnoză și susținut de Eugen Popa, Trainer Internațional.

Pentru a te înscrie la următorul Training Profesional de Hipnoză precum și pentru a vedea mai multe detalii și programul pe zile dă click AICI

Dacă ți-a plăcut, poți chiar să te abonezi la newsletter! Chestia aia de mai jos unde bagi datele tale si apoi dai click pe butonul roșu pe care scrie ‘Mă Abonez’!

PS: Spread the Dragostea! Dă și altora să citească, distribuie mai departe!

2023-07-12T19:27:44+02:00 5 mai 2017|

4 Comentarii

  1. […] să afli și mai multe despre cum  despre cum funcționează mintea ta, despre cum poți folosi hipnoza pentru a-ți schimba viața sau a-i ajuta pe cei din jurul tău, te invit atunci la următorul […]

  2. […] să afli și mai multe despre cum  despre cum funcționează mintea ta, despre cum poți folosi hipnoza pentru a-ți schimba viața sau a-i ajuta pe cei din jurul tău, te invit atunci la următorul […]

  3. […] de hipnoză și autohipnoză pot ajuta la controlul eficient al gândurilor și […]

  4. […] Hipnoza lucreaza direct cu mintea subconstienta, partea care controlează răspunsurile emoționale si obiceiurile automate care pot duce la somn de slabă calitate și insomnie. Prin hipnoză sau autohipnoză poți fi îndrumat fără efort spre o stare de relaxare profundă, în care mintea subconștientă poate deveni deschisă sugestiei pozitive și poți ajunge la capacitatea ta naturală de a dormi. […]

Lasa un comentariu

test