50 de Celebrități Care Au Folosit Hipnoza

Hipnoza este unul dintre secretele puternice folosite de personalități la fel de puternice din lumea sportului, filmului, științei sau politicii. Unii dintre cei mai buni și cunoscuți oameni care au trăit vreodată au obținut realizări uimitoare sau și-au rezolvat probleme care le stăteau în calea succesului folosind hipnoza. Iată o listă cu cele mai cunoscute personalități care au apelat la hipnoterapie.

1. Albert Einstein (1879-1955) fizician – era cunoscut pentru faptul că avea sesiunile de hipnoză în fiecare după-amiază. Teoria relativității i-a venit în timpul uneia dintre aceste sesiuni. El a folosit, de asemenea, şi stări de transă pentru a-şi dezvolta ideile.

2. Hitler a avut pregătire în hipnoză. După cum știm, Hitler a fost un hipnotizator de succes. (el a orbit în timpul Celui de-al Doilea Război Mondial, dar şi-a recăpătat vederea cu ajutorul hipnozei. Hipnotizatorul a fost împușcat de Gestapo în 1933.). Odată ce a avut expertiza suficientă, a împușcat hipnotistul. Marketing-ul, așa cum a fost învățat în Occident, se bazează pe tehnicile de propagandă folosite de regimul lui Hitler. Toată publicitatea este hipnoză, astfel încât, ca răspuns la solicitarea unor exemple specifice de sportivi și antrenori celebri care folosesc hipnoza, ei bine, cu toţii o fac deși nu neapărat cu o înțelegere completă a procesului.

3. Tiger Woods este un exemplu perfect al unui atlet incredibil care a folosit hipnoza pentru a obţine un nivel de succes fenomenal în golf. Se pare că a folosit tehnici puternice de autohipnoză încă din tinereţe.

4. Sylvester Stallone a lucrat cu faimosul hipnoterapeut Gil Boyne în timpul filmărilor lui Rocky din 1975. După ce s-a chinuit ca actor, Sylvester Stallone a folosit hipnoza pentru motivaţia de a face faţă nenumăratelor refuzuri ale manuscrisului său pentru filmul ‘Rocky’. Filmul a sfârşit prin a avea încasări de milioane de dolari.

5. Michael Jordan, probabil cel mai bun jucător de baschet existent vreodată, a folosit hipnoza la echipa sa, Chicago Bulls.

6. Andre Agassi, faimosul jucător de tenis a folosit hipnoza pentru a câştiga 17 medalii de aur. Energie, control, concentrare, forţă şi putere.

7. Mozart (1756-1791), se pare că a compus celebra operă „Cosi fan tutte”, în timp ce era hipnotizat.

Mozart Hipnoza

8. Celebra mama a șase copii, Angelina Jolie a folosit hypnobirthing.

9. Serghei Rahmaninov a compus „Concertul al doilea pentru pian”, în urma unei sugestii post-hipnotice date de Nikolai Dahl, un pionier în hipnoză.

10. Constructorul auto și miliardarul Henry Ford a fost un client fidel hipnozei.

11. Chopin (1810-1849) pianist și compozitor, a urmat cursuri de hipnoză la Universitatea din Strasbourg.

12. Prinţul Harry este cel mai recent dintr-o listă lungă de oameni celebri care recurg la hipnoterapie pentru a-şi îmbunătăți viața.

13. Prinţesa Diana folosit hipnoza pentru a vorbi în public și pentru încredere.

14. Carl Jung şi Sigmund Freud, ambii au dezvoltat psihiatria modernă ca urmare a învăţării şi practicării hipnozei.

15. Thomas Edison s-a folosit de auto-hipnoză în mod regulat.

16. Jackie Kennedy a depăşit tragediile din viaţa sa folosing hipnoterapia.

17. Oprah Winfrey a avut în mod constant emisiuni cu și despre hipnoză.

Oprah - Hipnoza

18. La Olimpiada din 1956 de la Melbourne, echipa olimpică rusă a adus nu mai puţin de 11 hipnotişti pentru dezvoltarea clarităţii mentale şi pentru a-i ajuta pe atleţi cu vizualizarea rezultatelor.

19. Actorul Kevin Costner şi-a adus hipnotistul în Hawaii pentru a-l scăpa de răul de mare.

20. Actrța Winona Ryder a folosit hipnoterapia pentru a renunţa la fumat.

21. Michael Jackson pentru blocaje mentale, muzicale şi relaxare.

22. Samuel L Jackson pentru renunțare la fumat.

23. Sean Penn a folosit hipnoza pentru o calitate a vieţii mai bună.

24. Căpitanul echipe engleze de cricket, Mike Brearley, a consultat un hipnoterapeut cu specializare în sport, pentru a-i îmbunătăţi jocul.

25. Actorul Ben Affleck a folosit hipnoza pentru a deveni nefumător.

26. Gaganjeet Bhullar s-a calificat în 2009 la British Open folosind hipnoza cu specialitate în jocul de golf, administrată de un hipnotist pentru a programa o mentalitate victorioasă.

27. Boxerul Collins a atribuit concentrarea atenţiei creată de hipnoză. Collins a fost programat să riposteze cu doi pumni la unul al lui Eubank. În luptă, Eubank a dat 300 de pumni, iar Collins peste 600.

28. Actorul Sean Connery a folosit hipnoza pentru dezvoltare personală.

29. În 1967, un dentist, Dr. Raymond Abrezol, a ghidat echipa de ski suedeză pentru a obţine medaliile olimpice, folosind tehnici hipnotice.

30. Whoopi Goldberg a folosit hipnoterapia pentru frica de zbor cu avionul.

31. La Jocurile Olimpice de vară din Seoul, din 1988, şoferul olimpic Greg Louganis s-a lovit cu capul de bord în timp ce făcea o manevră complicată, în ultimii 3 metri către final. Ceea ce este considerat a fi una dintre cele mai mari realizări din istoria sportului, Louganis, cu sângele care-i țâșnește din cap, a avut rana tratată în timp ce el şi-a pus căşti pentru a asculta înregistrări de hipnoză.

32. În 1956, Papa Pius al XII-lea şi-a dat acordul asupra hipnozei.

33. Actorul Orlando Bloom era atât de dependent de ciocolată când era mic, încât mama sa a adus un hipnotist pentru a-l ajuta.

34. Tenismenul Jimmy Connors a profitat de puterea hipnozei şi a câştigat 148 titluri şi 8 turnee Grand Slam.

35. Sir Winston Churchill (1874-1965) a folosit sugestii post-hipnotice în scopul de a rămâne treaz toată noaptea și de a evita oboseala din timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

36. Kate Middleton a folosit HypnoBirthing, o tehnică de hipnoză puternică.

37. Julia Roberts a folosit hipnoterapia pentru bâlbâieli.

38. Și actorul Bruce Willis a folosit hipnoza pentru a-l ajuta să nu se mai bâlbâie.

39. Kim Kardashian se pare că a folosit Inelul Gastric Virtual (forma hipnotică a inelului gastric) pentru a slăbi.

40. Cântăreața Dolly Parton a folosit hipnoterapia pentru a-şi îmbunătăți capacitatea de a scrie cântece.

41. Actrița Reese Witherspoon a folosit Hipnoterapia în timpul filmărilor de pe platourile „Wild”, pentru a o ajuta să-şi îmblânzească nervii.

42. Demi Moore a folosit hipnoza pentru a trece de suferința provocată de despărțirea de Ashton Kutcher.

43. Anthony Hopkins a folosit hipnoterapia pentru a renunţa la fumat.

44. Arthur Godfrey a folosit hipnoza în emisiunile sale la radio, chiar înainte ca televizorul să existe.

45. Dorian Yates, culturist britanic masiv a câștigat Mr. Olympia de 7 ori, învingându-l pe Arnold Schwarzenegger, folosind hipnoza.

46. Patinatoarea olimpică Dorothy Hamill a folosit hipnoza pentru îmbunătățirea performanței sportive.

47. Actorul Mel Gibson a făcut hipnoza pentru a-l ajuta să facă faţă problemelor sale.

48. Lord Tennyson Alfred (1809-1892), a scris poezii complete în timp ce era hipnotizat.

49. Ashton Kutcher este un mare fan al hipnozei, folosindu-se de ea pentru diverse probleme pe care le cunoaștem. Prima oară când a folosit-o a fost când s-a apucat de actorie, pentru a-l ajuta să se concentreze și să-şi vizualizeze propriul succes și statutul de star.

50. Anthony Hopkins folosit hipnoterapia pentru a renunţa la fumat.

Dacă ți-a plăcut, poți chiar să te abonezi la newsletter! Chestia aia de mai jos unde bagi datele tale si apoi dai click pe butonul roșu pe care scrie ‘Mă Abonez’!

PS: Spread the Dragostea! Dă și altora să citească, distribuie mai departe!

2023-07-12T18:58:55+02:00 10 mai 2017|

Lasa un comentariu

test