17 Celebrități care au început O Viață Nouă

Acum 2 sătpâmâni am susținut o Prezentare Gratuită despre Tehnica Resurselor iar la final, după ce a plecat toată lumea, am vorbit cu o doamnă care mi-a spus ceva care m-a mișcat profund! A fost unul dintre acele momente în care ȘTII că ceea ce faci merită, Știi că ești pe drumul cel bun, chiar dacă este anevoios.

Poți să începi o viață nouă?

Această doamnă mi-a mulțumit și mi-a declarat că datorită mie s-a apucat de facultatea de psihologie la 48 de ani! A urmărit emisiunea Învață Crește Dăruiește în care vorbeam despre bunul meu prieten Dr. Edwin Yager, care la 45 de ani a schimbat cariera de inginer cu cea de psiholog pentru ca apoi să își ia doctoratul în psihologie și apoi să predea la Universitate și care, la 91 de ani, colindă lumea-n lung și-n lat susținând traininguri în metoda creată de el, Terapia Subliminală!

I-am mulțumit acestei doamne pentru cuvintele frumoase și pentru starea pe care am trăit-o și i-am spus că cel căreia trebuie să îi mulțumească este chiar Dr. Yager! I-am promis că îi voi trasnmite lui Ed faptul că a inspirat-o! 🙂

Oare de câte ori te-ai gândit că ești prea bătrân/ă, că la vârsta ta, nu mai ai prea multe de spus sau de făcut? Vorba ceea, ai ajuns la 40 de ani, sau la 50, sau la 60 și…. ești prea bătrân/ă acum să te mai apuci de ceva, vremea ta a trecut! Ok, poate că TU încă nu ai ajuns la această vârstă dar sunt convins că știi persoane care gândesc așa nu?

Cunoști persoane care își pun singure piedică, se limitează și își pun cenușă în cap aiurea când de fapt ar putea să înceapă un drum nou, o carieră nouă, ar putea în sfârșit să își manifeste menirea în viață!

Carl Jung spunea că viața începe la 40 de ani. Până atunci facem doar cercetare! Tare tipul ăsta, Jung. Îmi place de el! Știu oameni care fac cercetarea și la 50 de ani, ceea ce enervează la culme pe cei din jurul său, pe cei „normali”, care au mers pe bandă rulantă: creșă-grădiniță-gimnaziu-liceu-facultate-job-pensie-…

Când spiritul e tânăr, nu mai contează ce vârstă are corpul!

Avem cel puțin două vârste. Cea biologică și cea mentală. Ele sunt corelate și de cele mai multe ori, o tinerețe mentală „împinge” corpul să fie mai tânăr. Când spiritul e tânăr, nu mai contează ce vârstă are corpul! Iar pentru a menține spiritul tânăr, tot ce ai nevoie este să rămâi deschis, să explorezi, să descoperi, să cauți, să trăiești! Tot ce trebuie să faci este să folosești Puterea Minții și să ai o viață fantastică!

Mama mea are aproape 70 de ani dar nu stă o clipă locului. N-are stare. Nu vrea să stea „ca babele-n geam și să se uite la viața care trece”. Vrea să fie parte din viață! Își ia de lucru și are grijă de copii pentru că vrea să aibă ceva de făcut și se menține astfel activă!

Pe la 50 și un pic de ani a început să călătorească iar acum, cred că a fost în mai multe țări decât mine Poți să crezi așa ceva??!! Cunoaște Europa mai bine decât cămara ei!

I-am deschis apetitul cu o plecare în Belgia iar apoi, una în Vegas și de atunci… e de neoprit!

Mama mea e cea mai tare! Punct!

Ce o face însă să fie așa? Faptul că-și folosește Puterea Minții! Crezul că SE POATE MAI MULT! Că viața nu se termină la 40-50-60-70 de ani! NU! Deloc! Pentru unii, chiar atunci începe. Auzim mereu despre tot felul de genii care au început o viață de succes la o vârstă fragedă, la o vârstă la care mulți dintre noi ne jucam încă cu ceva în țărână!

Dar nu auzi foarte des despre cei care au început o afacere nouă, o carieră nouă, o viață nouă la o vârstă cu mult peste „normal”. Vei fii surprins (FOARTE surprins) să afli că multe dintre cele mai mai mare companii și consorții internaționale au fost fondate create când fondatorii trecuseră de vârsta de 40, 50 sau chiar 60 de ani!

Iată doar câțiva dintre cei care au început „mai târziu”, dintre cei care au folosit din plin Puterea Minții și au avut realizări absolut spectaculoase!

Niciodată Nu Este Prea Târziu Să Începi O Viață Nouă!

1. Anna Mary Robertson „Bunica” Moses vindea cartofi prăjiți. Acest artist popular american s-a apucat de pictură abia la vârsta de 80 de ani! Cea mai mare parte a vieții și-a petrecut-o la ferma unde a lucrat și a muncit și se delecta brodând. Când artrita a devenit prea dureroasă și nu a mai putut să țină croșeta în mână, s-a apucat de pictură.

2. Robert Noyce, Intel
După ce și-a luat doctoratul la MIT, s-a angajat ca inginer de cercetare și a ajuns într-un final la Beckman Instruments. În 1957, împreună cu alți 7, a fondat Fairchild Semiconductor Corporation. Deși lucrurile mergeau faorte bine, s-a desis să pornească o nouă aventură. Astfel, la 41 de ani, a pus bazele Intel împreună cu Gordon Moore.

3. Swami Prabhupada, Hare Krishna
fondatorul mișcării Hare Krishna a pus bazele acestei organizații la vârsta de 69 de ani. Swami Prabhupada era de formație chimist și expert în Sanskrită pe vremea când locuia în Calcuta, India. În 1965 a plecat în New York cu 50 USD în buzunar și două chimvale (clopoței indieni) și dorința de a face cunoscute învățăturile lui Krishna.

4. Leo Goodwin, GEICO
GEICO este astăzi una dintre cele mai cunoscute companii de asigurare din lume. Aceasta a fost fondată de Leo Goodwin la vârsta de 50 de ani. Leo era de profesie contabil și a lucrat în strânsă colaborare cu soția sa Lillian.

5. Donald Fisher, GAP
Cu toții cunoaștem firma de îmbrăcăminte GAP. Aceasta a fost fondată de Donald și Doris Fisher. Astăzi, GAP este evaluată la $16 miliarde pe an și are mai mult de 3,200 de magazine în întreaga lume.

6. Sam Walton, Wal-Mart
Sam a fondat Wal-Mart în 1962, pe când avea 44 de ani. Astăzi, Wal-Mart este cel mai mare lanț de magazine din lume.

7. Julia Child
Renumita autoare a lucrat în media înainte să publice prima ei carte cu rețete la vârsta de 39 de ani. Imediat a devenit o celebritate și și-a început cariera TV la vârsta de 51 cu progamul Bucătarul Francez.

8. Stan Lee, Cartoonist
Cu toții ne bucurăm de filmele Cei 4 Fantastici, sau X-Men, Spider Man dar puțini știu că acestea au la bază benzi desenate. Și mai puțini știu că acestea au fost create de aceeași personă: Stan Lee, care deține Marvel Universe.
Și toate acestea au început când Stan a împlinit 39 de ani

9. Samuel Jackson, Actor
Samuel a ajuns în atenția publicului abia la vârsta de 43 de ani, în rolul pe care l-a jucat în filmul „Jungle Fever” în 1991.

10. Henry Ford, Ford
Mașinile Ford sunt aproape omniprezente în lume. Această companie a fost fondată de către Henry Ford care a creat cea mai populară mașină din toate timpurile, revoluționarul Model T la vârsta de 45 de ani.

11. Momofuku Ando, Ramen Instant
Dacă nu ai ajuns în Asia până acum nu-i nici o problemă, a ajuns Asia la tine. Cu siguranță ai încercat măcar odată mâncarea instant cu paste la care tot ce ai de făcut este să adaugi apă fierbinte! Ramen a fost inventată de Ando la vârsta de 48 de ani

12. Charles Darwin, Naturalist
Darwin și-a petrecut mare parte a vieții studiind în anonimitate care a fost spulberată instant la vârsta de 50 de ani când a publicat „Oringinea Speciilor”

13. Ray Kroc, McDonald’s
Ray vindea aparate de făcut shakeuri și sucuri înainte să cumpere McDonald’s în 1954 la vârsta de 52 de ani. Apoi a crescut această companie care a devenit cea mai mare franciză de fast-food (junk-food) din lume

14. Taikichiro Mori, Mori Building Company
Taikichiro era profesor la facultate înainte să devină investitor imobiliar când a fondat compania care îi poartă numele la vârsta de 51 de ani. Datorită investițiilor sale strălucite a devenit cel mai bogat om din luma în 1992 având atunci o avere de $13 miliarde.

15. Harland Sanders, KFC
Cunoscut public drept Colonelul Sanders, acesta a fondat KFC, Kentucky Fried Chicken pe când avea 62 de ani.

16. John Pemberton, Coca Cola
John a fost farmacist și a inventat Coca-Cola la vârsta de 55 de ani.

17. Charles R. Flint, IBM
Charles a fondat IBM la vârsta de 61 de ani.

Este clar că Lista rămâne deschisă! Adaugă și tu alte persoane care au început „mai târziu”! Pe cine ar trebui să adăugăm la această listă?

Surse: Business Insider, INC., Founder and Funders

[bagaformu list=”awlist3933941″ button=”Da! Vreau o viață de succes!” heading=”Vrei să afli cele mai noi informații pentu o viață de succes?!”]

TU cât ai de gând să te mai plângi că este prea târziu? Cât ai de gând să mai spui că nu poți, că a trecut vremea ta?Apucă-te și FII mai mult decât o moluscă care șade și-și plânge de milă așteptând chiar la mila celorlalți! Prezența ta pe această lume este un cadou atât pentru tine cât și pentru ceilalți! Acționează ca atare! Manifestă măreția ta, puterea ta, valoarea ta. Pune la treabă Puterea Minții și FII și FĂ! Manifestă ceva, orice.

Prea multă lume se ascunde în spatele „nu știu care e menirea mea în viață”. Oricare ar fi ea, NU este aceea de a sta în fund și a nu face nimic! Garantat! Fă ceva, ORICE numai nu mai sta degeaba plându-ți de milă sau lamentându-te la nesfârșit. Nu mai lăsa viața să treacă pe lângă tine ci fii parte din ea, FII EA!

Fiecare dintre noi putem face ceva, cât de mic. Nici nu contează ce.

Acțiunea este superioară inacțiunii!

Ce faci care să te ajute atât pe tine cât și restul lumii? Cum contribui TU la binele general, la mai binele lumii din care faci parte?

Am fost crescuți într-o lume în care am învățat să pasăm responsabilitatea, în care „altcineva” „trebuie” să facă. Ei bine nu mai trăim în acea lume. Nu mai suntem comuniști și nu mai putem să stăm cu brațele încrucișate așteptând ceva sau pe cineva să vină să facă. Nu mai putem spune, „asta nu e treaba mea, este treaba primăriei, a poliției, a guvernului”. Nu mai putem face asta atâta vreme cât vrem să fim liberi, câtă vreme ne folosim de Puterea Minții! Pentru că o minte liberă, GÂNDEȘTE!

O minte liberă Acționează! O minte liberă oferă ceva lumii indiferent de vârsta pe care o ai. Așa că hai, scoală și treci la treabă! Fă ceva practic, lucrativ, ceva de care atât tu cât și restul lumii să se bucure și din care să beneficieze!

PS: Nu citi singur(ă). Unde-s mulți, Puterea (Minții) crește! Trimite acest articol și prietenilor tăi care doresc să aibă o viață mai bună!

PPS: Ți-a plăcut ce ai citit? Abonează-te la Newsletter și primești articole și informații noi.

Ai ceva de adăugat?
Excelent! Fă-o mai jos în chat-boxul de sub articol

2023-07-24T16:13:53+02:00 21 octombrie 2015|

Lasa un comentariu

test